opc_loader

Wensenlijst

x

Uw winkelwagen is leeg

 Informatie rondom garantie & retour

 Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@123kampeerwereld.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Garantie

 Garantie op onze producten zijn merkafhankelijk en wordt bepaald op basis van de garantievoorwaarden van het betreffende merk product. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice middels onderstaande contactgegevens.

123kampeerwereld.nl    
Zomerdijk 27a
7942 JS Meppel
Klantenservice@123kampeerwereld.nl
KVK: 05070766
BTW: NL 8107.97.720.B.01

Hoe zend ik mijn pakket retour?

1) Stop de product(en) in orginele verpakking in de doos.

2) Stuur het pakket inclusief pakbon / orderlijst naar:

123kampeerwereld.nl

Zomerdijk 27a

7942JS Meppel

3) Na ontvangst wordt het pakket gecontroleerd en zodra alles in orde is wordt het geld binnen enkele dagen teruggestort.